Ga naar hoofdinhoud

EDITORIAL – Ik stuur je wel een appje!

Social media zijn niet meer weg te denken uit het leven van alledag. De ganse dag zit de mensheid met de smartphone in de hand om het leven met anderen te delen, dan wel mee te kijken hoe anderen het ervan af brengen. Op een positieve manier natuurlijk, want je fails deel je niet online. Het moet wel lijken alsof je een leuk en succesvol leven leidt. [INHOUD | INDEX TTMnl2023_5_11]

De traditionele media kijkt met argusogen naar die ontwikkelingen en prakkezeert zich suf hoe de ooit zo onmisbare krant weer populair gemaakt kan worden bij de jeugd. Na eindeloze vergaderingen kan ik u inmiddels melden: de nieuwe generatie ga je niet meer voor je winnen met papier. Boeken en magazines krijgen een andere functie dan voorheen, de nadruk ligt op online informatie.

U begrijpt hem al: dat is bij TTM.nl niet anders. Ook wij beraden ons jaar na jaar over hoe we succesvol de transitie kunnen maken van print (hoe lang bestaat het nog?) naar online. Die overgang naar online zijn we overigens allang begonnen. In 2008 veranderden we onze naam van Truck & Transport Management naar TTM.nl en daarna zijn website, nieuwsbrief YouTube en socials alleen maar belangrijker geworden.

Voor 2024 gaan we weer een stapje verder. Het magazine wordt in frequentie teruggebracht naar vier keer per jaar. Maar dat betekent niet dat u minder van TTM.nl gaat zien. Online zult u ons alleen maar meer gaan tegengekomen. Nieuwste wapen in de online strijd is het kanaal waar iedereen de hele dag op zit: WhatsApp! TTM.nl is gestart met het nieuwste van het nieuwste: een eigen WhatsApp kanaal om het laatste nieuws direct onder ogen te krijgen, tussen de appjes van je collega’s en die van je partner (hoe laat je thuis bent). Super efficiënt dus!

Het laatste TTM.nl nieuws binnenkrijgen op WhatsApp is helemaal niet moeilijk (en gratisss!): klik hier en geniet van het beste nieuws van TTM.nl. Gewoon op WhatsApp, dus achter je bureau op kantoor, thuis op de bank, onder de kerstboom, op de wc, in de sneeuw of waar dan ook. Wees geen oliebol en volg TTM.nl nu! Ik stuur je wel een appje!

#whatsapp
#hotnews
#smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer