DKV neemt SV Transportservice GmbH over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DKV neemt SV Transportservice GmbH over

DKV Euro Service Benelux heeft SV Transportservice GmbH (SVTS) overgenomen. SVTS is een Oostenrijkse onderneming uit St. Martin im Innkreis. Het bedrijf is gespecialiseerd in tankkaarten, tol afrekenen en btw-restitutie voor vervoerders die voornamelijk op de Balkan gevestigd zijn.

“SVTS is in 2010 door ondernemer Slavica Vranjković opgericht. Ze is inspirerend met haar passie zich in te zetten voor de klanten”, zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility. “We zien ernaar uit om onze business samen met haar verder uit te bouwen. We delen vanuit het DNA van de bedrijven de wens met innovatieve dienstverlening te komen, en topservice aan de klant te bieden.”

De overname is inmiddels de vijfde acquisitie in twaalf maanden voor DKV, waarmee het bedrijf zich consequent aan zijn groeistrategie houdt. De huidige SVTS klanten gaan met de acquisitie profiteren van een uitgebreider productpalet dat innovatieve, geïntegreerde dienstverlening omvat. Beide partijen zijn overeengekomen geen mededelingen te doen over het bedrag dat met de transactie gemoeid is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer