UTA breidt Spaans netwerk uit door samenwerking met Repsol • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

UTA breidt Spaans netwerk uit door samenwerking met Repsol

Tankcardaanbieder UTA is een samenwerking aangegaan met de Spaanse brandstofleverancier Repsol. UTA-klanten kunnen hun tankkaarten nu gebruiken bij 80 Repsol-tankstations op belangrijke locaties voor wegvervoerders in het hele land. Volgend jaar worden er extra acceptatiepunten toegevoegd. Repsol heeft momenteel ongeveer 3500 tankstations in Spanje, die meer dan 30 procent van het Spaanse netwerk bestrijken.

Alfonso Díaz Llairó, Country Manager van UTA voor Spanje en Portugal: “Dankzij de steun van ons moederbedrijf Edenred kijken we uit naar de samenwerking met Repsol, de Spaanse marktleider. Repsol beschikt niet alleen over een ultramodern netwerk met landelijke dekking, maar levert ook een breed scala aan hoogwaardige producten en alternatieve brandstoffen aan weggebruikers.”

De gunstig gelegen Repsol-tankstations – aan of in de buurt van snelwegen – vormen een aanvulling op UTA’s Spaanse netwerk van acceptatiepunten, met parkeerplaatsen voor vrachtwagens, restaurants voor chauffeurs en winkelvoorzieningen. Het UTA-kaartsysteem behoort tot de weinige systemen die Repsol-tankstations accepteren. De details van deze nieuwe benzinestations zijn te vinden in de UTA Stationsfinder-app, die gratis te downloaden is.

Carsten Bettermann, CEO van UTA: “Met onze samenwerking met Repsol breidt UTA zijn dienstenaanbod in Spanje, de op vier na grootste markt in Europa en een belangrijke regio voor onze klanten, aanzienlijk uit. De komende maanden gaan we deze samenwerking intensiveren om de regionale wegvervoerders het beste acceptatienetwerk op de markt te bieden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer