Ga naar hoofdinhoud

Dekra huurt software voor serviceplanning

Om haar buitendienstmedewerkers zo efficiënt mogelijk in te plannen implementeert Dekra Experts deze maand de planningsoplossing ORTEC Service Planning. Dekra maakt hierbij als eerste gebruik van de mogelijk de software te huren in plaats van deze zelf aan te schaffen.

ORTEC biedt de Service Planning oplossing sinds eind vorig jaar aan als Software as a Service. Hierbij draait het systeem op een server van ORTEC, dat verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van de hard- en software. Dekra werkt via een eigen login en tegen een vast bedrag per gebruiker per maand met het planningssysteem. “Dit heeft onder meer als voordeel dat er geen grote initiële investering gedaan hoeft te worden”, aldus Martijn Sol, Industry Director bij ORTEC.

Dekra is een wereldwijd opererend concern met een breed scala aan activiteiten die zijn ondergebracht in de divisies Automotive, Claims en Experts. “Automotive maakt al gebruik van ORTEC Service Planning en de ervaringen hiermee zijn goed. Daarom heeft ook de divisie Experts voor dit systeem gekozen”, vertelt Ronald Pols, directeur van Dekra. Hij verwacht dat het planningssysteem een aanzienlijke besparing gaat opleveren. “Efficiëntie van de planning is essentieel voor de bedrijfsvoering in onze business, waar het toch om de dubbeltjes gaat. Door de routes van onze experts te optimaliseren, kunnen we besparen op tijd en kilometers.”

Bron: www.ortec.com

0rtec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer