Ga naar hoofdinhoud

Ewals vernieuwt vloot met 55 nieuwe trucks

Iedere vier jaar worden de vrachtwagens van Ewals Cargo Care (deels) vervangen door nieuwe exemplaren. Nog dit jaar komen er 25 nieuwe Mercedes-Benz’ Actros en 30 nieuwe Volvo’s FH bij.

Ewals zegt te streven naar een duurzame vloot in de meest brede zin: als het gaat om milieu, chauffeurscomfort, prestatie enzovoort. Dat is ook de insteek voor de nieuwe trucks. Het gaat om 25 nieuwe Mercedes-Benz’ Actros 1845 Big Space, met volledig digitale displays in de cabine, en 30 nieuwe Volvo FH 420 Globetrotter XL trucks. Deze trucks zijn van het nieuwe type, dus met LED-verlichting rondom. De Actrossen en 20 van de Volvo’s worden overgedragen aan de Roemeense afdeling van Ewals, de rest gaat naar het Hongaarse team.

Het meest interessant volgens Ewals is dat alle trucks voorzien zijn van een ‘multi-tolkastje’, een alles-in-één tolkastje dat meerdere losse kastjes vervangt en daardoor het zicht en dus de veiligheid van de chauffeurs vergroot. Het multi-tolkastje zal binnenkort ook in alle andere vrachtwagens van Ewals Cargo Care worden gemonteerd.

Bron: Ewals Cargo Care

Eén reactie op “Ewals vernieuwt vloot met 55 nieuwe trucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer