Foto's: Volvo FH500 voor Van Wieren Special • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Volvo FH500 voor Van Wieren Special

Vanuit de Noordoostpolder is Van Wieren Special al bijna 75 jaar een begrip voor zwaar, exceptioneel en speciaal transport. Naast het vervoeren en distribueren van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton wordt er onder andere ook gereden met onderdelen voor windmolenparken, gasturbines en pijpleidingen. Dat gaat vanaf nu gebeuren met een nieuwe Volvo FH500.

Het specialistische werk vraagt veel van de Van Wieren vloot. Het wagenpark van Van Wieren bestaat dan ook uit een groot aantal trekkende krachtpatsers in meerdere varianten zoals 4×2, 6×4, 8×4 en 10×4 trekkers en o.a. 8×2 kraanwagens. Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden is sinds kort een nieuwe Volvo FH met gestuurde voorloopas aan de vloot toegevoegd.

De nieuwe Volvo FH500 is ruim uitgerust met onder meer een Globetrotter XL cabine, standaard I-Parkcool en alle nodige veiligheidssystemen. De trekker is geleverd door Nijwa Groep. “De combinatie van Volvo met haar grote comfort en hoge veiligheidsniveau en de betrokkenheid van de mensen van Nijwa Zwolle zorgt ervoor dat we al ruim 35 jaar samenwerken”, aldus Richard de Graaf, directeur van Van Wieren Special.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer