Ga naar hoofdinhoud

Geografie vastleggen met Qstarz GPS Geodata Recorder

Het Taiwanese merk Qstarz levert via distributeur Digitrading sinds kort de QStarz GPS Geodata Recorder. Het apparaatje legt GPS data vast en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, onder meer voor wagenparkbeheer.

Qstarz Geodata GPS recorderDe Qstarz CR-Q1100P GPS Tracking Geodata Recorder is specifiek ontworpen voor de zakelijke markt. De CR-Q1100P legt alle geografische data feilloos vast in zijn uitgebreide interne geheugen. Deze data kan vervolgens uitgelezen worden voor nadere analyse.

Bij de toepasbaarheid van de CR-Q1100P kan gedacht worden aan dataverzameling ten behoeve van research of bijvoorbeeld wagenparkbeheer. Een besparing van brandstof of route-optimalisatie is volgens Qstarz mogelijk met deze toepassing. Ook kan de CR-Q1100P ingezet worden bij de afgifte van bijvoorbeeld pakketten. De chauffeur drukt bij afgifte van het pakket op de POI knop ter verificatie van de levering.

Het apparaat kan naar wens en behoefte worden geconfigureerd. Andere eigenschappen van de CR-Q1100P zijn een lange operationele batterijduur, energie besparende instellingen, robuuste IPX-3 waterbestendige behuizing en een POI (Points of Interest) knop waarmee bepaalde locaties gemarkeerd kunnen worden. 

De CR-Q1100P wordt geleverd met software, gebaseerd op een database structuur. Routes kunnen geprojecteerd worden in Google Maps en er kan diverse statistische informatie in beeld worden gebracht. Voorts kan de vastgelegde data in het gewenste formaat geëxporteerd worden naar een computer.

De Qstarz CR-Q1100P is in Nederland verkrijgbaar via Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de CR-Q1100P bedraagt € 149,99 (incl. btw).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer