Hertoghs schuifzeilcombinatie voor Koninklijke Saan • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hertoghs schuifzeilcombinatie voor Koninklijke Saan

Logistiek dienstverlener Koninklijke Saan heeft haar wagenpark uitgebreid met een Hertoghs schuifzeilcombinatie gebouwd op een Mercedes-Benz Actros.

Koninklijke Saan heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van industriële verhuizingen. Bij industriële verhuizingen gaat het niet alleen over complete bedrijfsverplaatsingen of fabrieksverhuizingen, Saan heeft ook ruime expertise in het verhuizen van kwetsbare en kostbare kunstvoorwerpen of het transport en de plaatsing van medische apparatuur.

Voor deze laatste tak van sport heeft Saan bij Hertoghs Carrosserieën geïnvesteerd in een schuifzeilcombinatie opgebouwd op een door Stern Trucks geleverde Mercedes Actros.

De schuifzeilcombinatie is in nauwe samenwerking met Saan gespecificeerd en sluit daarmee naadloos aan op de bijzondere werkzaamheden van Saan.

Zo is de carrosserie uitgerust met een 9-tons laadklep, maatwerk bekisting en vele andere extra’s. Tot slot is de combinatie gespoten en voorzien van een reclame in de herkenbare Saan huisstijl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer