Hoe maakt telematica uw wagenpark veiliger ? • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hoe maakt telematica uw wagenpark veiliger ?

​​​​​​​Als fleetmanager is het essentieel om een zo veilig mogelijk wagenpark te beheren. Het voorkomen van gevaarlijke situaties en ongevallen is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers, maar ook voor het vermijden van kosten, waaronder juridische uitgaven, verzekeringsclaims en reparatiekosten, en het beschermen van de bedrijfsreputatie. Echter, hoe kan telematica helpen om uw bedrijfskosten te verlagen én uw wagenpark veiliger te maken? Schrijf u dan in en ontdek het tijdens dit gratis webinar van Eisma Industriemedia en Webfleet op woensdag 12 april.

Frans de Rooij, Director Product Management bij Webfleet,  bespreekt drie belangrijke pijlers met betrekking tot het thema ‘veiligheid’, waarmee u een aanzienlijke impact kunt realiseren op de veiligheid van uw chauffeurs en voertuigen op de weg, alsook uw bedrijfskosten:

  • Preventie en eco rijden
  • Bescherming van uw vloot en chauffeurs
  • Voertuigonderhoud

Om u nog meer inzicht te geven in het belang van veiligheid heeft Webfleet in 2021 een enquête gehouden over verkeersveiligheid in Europa. De meningen van 1050 fleet managers uit heel Europa zijn verzameld, waardoor u een beter beeld krijgt van hoe bedrijven met deze kritieke kwestie omgaan. Het biedt inzicht in de frequentie, oorzaken en kosten van ongevallen voor commerciële wagenparken en de technologieën en processen waarmee ze voorkomen kunnen worden.

De Rooij bespreekt het rapport en geeft u handige tips, adviezen en stelt nieuwe mogelijkheden met Webfleet-software aan u voor, zodat u en uw chauffeurs veilig en kostenefficiënt de weg op kunnen!

Het webinar is op woensdag 12 april om 12.30 uur live te volgen. Aanmelden is gratis en kan via: https://eisma-media-groep.webinargeek.com/hoe-telematica-uw-wagenpark-veiliger-maakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer