Iveco in fris lentekleurtje voor Henk van Oosten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco in fris lentekleurtje voor Henk van Oosten

Loonbedrijf H. van Oosten, Henk van voren en gevestigd in Meeden, heeft onlangs een gloednieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen. De frisse gele kleur RAL 1004 trekt onmiddellijk de aandacht en maakt deze truck een opvallende verschijning op de weg.

De Iveco S-Way heeft een motor van FPT en is SCR-only, oftewel er is geen EGR. Dat resulteert in een hogere uitlaatgastemperatuur en minder uitstoot van roetdeeltjes. Dit betekent dat het DPF-filter minder onderhoud vergt en minder vaak hoeft te worden gereinigd.

De truck is uitgerust met luxe Hi-Comfort luchtgeveerde stoelen, die verwarming, ventilatie, armsteunen en lendensteun bieden. De stoelen zijn bekleed met leder voor extra comfort. Chauffeur- en bijrijdersstoel zijn draaibaar.

De My Iveco infotainment met DAB-radio, TFT-scherm en Tom Tom Truck navigatie voor Europa, Rusland, Turkije en Oekraïne zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten. Het Aero plus pakket zorgt voor optimale aerodynamica, inclusief een dakspoiler met cabinezijfenders, windgeleiders op de hoek van de cabine en chassis-side skirts in de kleur af fabriek. Dit resulteert in minder luchtweerstand en een lager brandstofverbruik.

De S-Way is uitgerust met Full Led verlichting rondom, voor een beter zicht in de nacht en meer contrast op de weg, en een geïntegreerde standairco, waardoor de chauffeur ook tijdens warme dagen comfortabel zijn werk kan doen. RST in Geesbrug heeft deze truck voorzien van kipper- en walkingfloorhydrauliek en de pneumatisch verstelbare schotel zorgt voor een correcte asdrukverdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer