Krones Cool Liner nu standaard met Telematics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Krones Cool Liner nu standaard met Telematics

Opleggerfabrikant Krone gaat haar Cool Liner koelopleggers vanaf nu standaard uitrusten met Krone Telematics.

Bij elke aflevering van een Cool Liner is Krone Telematics KSC ProPlus Cool standaard gemonteerd. Daarmee kan de locatie van de trailer worden gemonitord, maar ook de deur, de operationele data, de temperatuur, status van de koelmotor, koppeling aan de trekker plus foutmeldingen van het remsysteem. Zowel de fleetmanager, klant en chauffeur kunnen via WLAN verbinding zoeken met de Krone Telematics Box en de beschikbare data raadplegen. Optioneel is Telematics verkrijgbaar met de variant Cool Dialog, voorzien van een geïntegreerde Krone temperatuurrecorder.

“Met de standaarduitrusting van onze Cool Liners met ons telematicasysteem ProPlus Cool reageren we op de vragen van onze klanten. Tegenwoordig zijn bijna alle koeltrailers al uitgerust met deze variant”, legt Dr. Frank Albers, Managing Director Sales & Marketing uit. “De voordelen zijn duidelijk. Krone Telematics maakt het dagelijkse leven van transportbedrijven veel eenvoudiger; niet alleen de constante monitoring van temperaturen en bedrijfsgegevens spreken voor zich, maar ook het transparante kostenoverzicht dankzij de regelmatige rapporten over slijtage-onderdelen. Een sterk argument is ook het fabrikantonafhankelijke telematicaplatform, omdat Krone Telematics compatibel is met alle portals”, dus Albers.

Nieuwe klanten die Krone Telematics nog niet hebben gebruikt, kunnen het systeem drie maanden gratis testen. Ook kan Krone Telematics eenvoudig en snel achteraf op alle voertuigen worden ingebouwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer