Machtige 500 pk Volvo FH voor Prins Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Machtige 500 pk Volvo FH voor Prins Transport

Speciaal vervoer vraagt om een speciaal wagenpark. Prins Transport Purmerend weet dit als geen ander. Daarom mocht Volvo Trucks dealer van der Linden van Sprankhuizen een Volvo FH bakwagen met zware autolaadkraan leveren.

Prins Internationaal Transport & Verhuizingen is een van de oudste bedrijven van Purmerend. Wat ooit begon met paard en wagen is in 145 jaar uitgegroeid tot een transportbedrijf, dat gespecialiseerd is in bijzonder vervoer. Onder meer platenbanen, damwanden, heistellingen, ketels, schepen, zwembadvloeren, windmolens, vliegtuigen en zelfs huizen worden getransporteerd naar bestemming.

Speciaal transport vraagt uiteraard om een speciaal wagenpark. Het bijzondere wagenpark van Prins Transport bestaat uit diepladers, uitschuiftrailers, autolaadkranen en radiografische bestuurbare trucks. Sinds deze maand hoort hier een nieuwe Volvo bakwagen met zware autolaadkraan bij. Deze truck is wederom geleverd door Volvo Trucks dealer Van der Linden van Sprankhuizen.

Prins Transport rijdt al meerdere Volvo trucks, die door Van der Linden van Sprankhuizen zijn geleverd. Bijvoorbeeld een 49 tons Volvo FMX 10×4, waarmee een primeur is behaald. Binnenkort mag Prins Transport daar een tweede primeur bij optellen. De nieuwe Volvo FH 10×4 truck om rijplaten te leggen, is reeds in bestelling bij Van der Linden van Sprankhuizen. Deze truck is radiografisch bestuurbaar met twee 10 tons luchtgeveerde voorassen.

Maar voor het zo ver is, gaat Prins Transport aan de slag met de nieuwe Volvo bakwagen. Speciaal aan deze bijzonder mooie truck is, dat het een vijfasser betreft met de zwaarste kraan die Prins Transport in zijn bezit heeft. Om dit te vieren organiseerde Prins Transport een feest. Want het is inmiddels een ware traditie geworden om elke nieuwe truckaflevering te vieren. Medewerkers van Prins Transport en Van der Linden van Sprankhuizen genoten dus gezamenlijk van een gezellige barbecue met tapbier op het terrein van Woud Verhuur.

 “De samenwerking met Prins Transport is al jaren geweldig. Johan Prins weet precies hoe hij het hebben wil. Samen stellen we de mooiste trucks samen. Niet alleen de relatie met de directie van Prins Transport is top, maar ook de relatie met de chauffeurs, die uiteindelijk met de trucks werken. Geen ander merk dan Volvo kan zo’n mooie vijfasser leveren. Technisch is deze truck 100 procent geschikt voor zo’n speciale opbouw”, vertelt Björn Koomen, verkoopleider Volvo Trucks dealer Van der Linden van Sprankhuizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer