Minorplanet Systems werkt samen met Dyzle • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Minorplanet Systems werkt samen met Dyzle

Minorplanet Systems en Dyzle gaan samenwerken. Beide bedrijven zijn bekenden in onder meer de Nederlandse transportmarkt als het gaat om voertuigmanagement. Bij Minorplanet Systems ligt het accent op voertuigmanagement-informatie & -planningsmogelijkheden en bij Dyzle op tracking, temperatuurcontrole en alarmeringsmogelijkheden.

Minorplanet SystemsKlanten en prospects van Minorplanet Systems vragen steeds meer vaker om een combinatie van genoemde ingrediënten. Het bedrijf heeft besloten om geen duur maatwerk te ontwikkelen, maar voor samenwerking te gaan

Momenteel draait een proefopstelling bij J. A. ter Maten bv  – producent van pluimvee(vlees)producten – te Bunschoten. In eerste instantie vindt er geen integratie van systemen plaats. De tools van beide bedrijven draaien afzonderlijk van elkaar. De proefklant is tevreden over het gebruiksgemak en de sturingsinformatie die hij vanuit de systemen ontvangt.”Er zijn gelukkig geen belemmeringen om de twee systemen in de toekomst te integreren”, vertelt Dennis Salgado, operations manager van Minorplanet Systems Benelux. “Dit zal de eerste vervolgstap in de samenwerking zijn. Klanten kunnen dan middels één portaal data ophalen ongeacht het bronsysteem. De tweede stap is om de samenwerking internationaal uit te rollen.”

De transportbranche is continue in beweging. De huidige economie zet de transportbranche onder druk. Voor veel transporteurs is dit daarom hét moment om over te stappen op track en trace-systemen om zodoende kostenreducties te kunnen bewerkstellingen. Binnen de sector groeit de behoefte voor temperatuurcontrole in het kader van voedselveiligheid. In het verlengde hiervan ontstaat o.a. vraag naar luchtvochtigheidcontrole. “De samenwerking is dus een lang leven beschoren”, concludeert Dennis stellig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer