Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking TANS en Orditool

TANS heeft een convenant gesloten met het Belgische Orditool waarin is vastgelegd dat beide bedrijven elkaars producten op de markt gaan brengen. Het Belgische Orditool ontwikkelt en levert software voor het uitlezen en verwerken van gegevens uit de digitale tachograaf (Orditach) en boordcomputersystemen (Ordifleet).

Orditach importeert data uit de digitach, verzorgt de verplichte opslag en verwerkt de gegevens tot managementinformatie, zoals een overtredingenrapportage. Ordifleet is een fleetmanagementsysteem t.b.v. de planning en het wagenparkbeheer. Orditool heeft ca. 800 klanten in de Benelux, waarvan 300 in Nederland. “Het contact tussen TANS en Orditool is tot stand gekomen toen wij op zoek waren naar een nieuwe partner in België omdat onze bestaande partner met deze activiteiten stopt”, vertelt René Knapen, directeur van TANS. “Toevallig zocht Orditool een verkoopkanaal voor de Nederlandse markt.”

In ons land gaat TANS de Orditach en Ordifleet software verkopen. Ook is een koppeling gemaakt met TALIS. “Data die via Orditach uit de digitale tachograaf worden uitgelezen, kunnen rechtstreeks in de urenmodule van TALIS worden geïmporteerd”, zegt Knapen. Andersom gaat Orditool het TMS van TANS in België aanbieden. Vooralsnog worden de implementatie en de ondersteuning door de oorspronkelijke leveranciers verzorgd.

Tans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer