Ga naar hoofdinhoud

Strategische keuze Ferrari: twee nieuwe Iveco’s

Scuderia Ferrari, het F1-team van de Italiaanse autofabrikant, heeft dit keer een strategische keuze gemaakt voor twee nieuwe Iveco S-Way trucks. De S-Way’s zullen worden gebruikt voor het transport van de racewagens en equipment van het team naar circuits in  heel Europa.

De trucks werden afgeleverd op Fiorano, het iconische testcircuit van Ferrari, in het bijzijn van Luca Sra van Iveco en Laurent Mekies van Ferrari.

Luca Sra: “We zijn er erg trots op dat ons merk verbonden is met zo’n wereldwijde sportlegende. De afgelopen 20 jaar hebben we samengewerkt met Ferrari, dat onze voertuigen gebruikt voor haar logistiek. Wij delen dezelfde waarden en ambities, de passie en competitieve geest die nodig zijn om op het hoogste niveau te presteren. Net als de Scuderia Ferrari worden wij gedreven door een strijdlustige passie om te streven naar uitmuntendheid. We zoeken de grenzen op van wat mogelijk is om de lat van onze prestaties dag na dag hoger te leggen, altijd gericht op de top.”

De twee Iveco S-Way trucks zijn uitgevoerd in een speciale kleurstelling in de exclusieve tint die typisch is voor de voertuigen van het Formule 1-team. De S-Ways van Ferrari zijn lage trekkers, uitgerust met een 570 pk sterke Cursor 13-motor, een geautomatiseerde HI-Tronix versnellingsbak met 12 versnellingen en volledig automatische vering. Ze beschikken over een geavanceerd infotainmentsysteem met satellietnavigatie, Iveco Driver Pal en een 4G-connectiviteitsbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer