Ga naar hoofdinhoud

Thermo King’s Advancer Whisper Pro voldoet aan PIEK

Thermo King introduceert de nieuwste, stille toevoeging aan zijn Advancer A-Series trailerkoelsystemen, de A-500 Whisper Pro. Het nieuwe model voldoet aan de strengste geluidsnormen, waaronder PIEK, waardoor het leveringen in de binnenstad op elk moment van de dag en nacht mogelijk maakt.

De Thermo King A-serie units zijn tot 30 procent brandstofzuiniger en bieden een tot 40 procent snellere pull-down dan het marktgemiddelde. De A-500 Whisper Pro biedt dezelfde hoge prestaties met een geluidsniveau dat onder de PIEK-norm van 60 dB(A) blijft.

“Europese steden zijn toegewijd om geluidsemissieniveaus te verminderen en de leefomstandigheden in binnensteden te verbeteren. Een van de belangrijkste vereisten voor transporteurs die in stedelijke gebieden actief zijn, is dat hun koelunits aan de strenge geluidsnormen voldoen”, zegt Laurent Debias, product- en marketingdirecteur bij Thermo King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Al tientallen jaren geeft Thermo King in al zijn productlijnen prioriteit aan geluidsdemping. Advancer-units zijn nu al een van de stilste trailerkoelunits op de markt. Met ons Whisper Pro-model gingen we een stap verder en bieden we onze klanten de hoogste koelcapaciteit voor een trailerunit die ’s nachts een stad in kan.”

De A-500 Whisper Pro gebruikt geofencing om automatisch over te schakelen naar de geluidsarme modus bij het betreden van een vooraf gedefinieerde zone. Daardoor kunnen de transporteurs onbeperkt dag- en nachtschema’s hanteren met de gemoedsrust dat de unit aan de regelgeving in het betreffende gebied voldoet.

“Uit onderzoek is gebleken dat werken buiten de spits tot 14 procent snellere distributieroutes kan leiden”, zegt Colm O’Grady, productmanager Trailer bij Thermo King. ” Dankzij de A-500 Whisper Pro kunnen coördinatoren een efficiëntere nachtroute plannen om spitsuren en files te vermijden en kostbare tijd te besparen. Onze nieuwe Advancer-unit biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden om hun vracht af te leveren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer