Vijf Chereau combinaties voor De Wit Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vijf Chereau combinaties voor De Wit Transport

Nadat De Wit Transport uit Oegstgeest eerder dit jaar zijn vloot reeds versterkte met 10 Chereau koelopleggers, neemt de logistiek dienstverlener nu vijf combinaties in gebruik. Dat meldt leverancier Hertoghs Carrosserieën.

De zelfdragende Chereau motorwagencarrosserie is met een stalen hulpframe opgebouwd op een Scania motorwagenchassis en heeft een inwendige lengte van 8.100 mm, hetgeen met voldoende speling plaats biedt aan 26 bloemenkarren. De laadruimte is voorzien van de extra slijtvaste Aluminium Ultra Resist laadvloer waarin 4 verzonken banen ladingrail zijn aangebracht. Tegen het dak zijn eveneens 4 banen geschroefd welke corresponderen met de banen in de laadvloer. Ook in de zijwand zijn banen ladingrail aangebracht. Aan de achterzijde is de motorwagen uitgerust met een Dhollandia onderschuivende laadklep in volume uitvoering en een onderbouwkoppeling.

De Hertoghs middenas aanhangwagen staat op een BPW luchtveerstel met 2 starre 9-tons assen en is eveneens voorzien van een Chereau carrosserie in dezelfde uitvoering als de motorwagen. Ook hier is een Dhollandia laadklep voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer