Waberer’s bestelt voor 33 miljoen euro nieuwe Volvo’s en Renaults • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s bestelt voor 33 miljoen euro nieuwe Volvo’s en Renaults

De Hongaarse logistiek dienstverlener Waberer’s liet de afgelopen jaren weten vooral efficiënter te willen zijn door de vloot in te krimpen, maar nu is het toch ook tijd voor vlootvernieuwing. Voor een bedrag van ruim 33 miljoen euro schaft Waberer’s 440 nieuwe Volvo’s en Renaults aan.

Het is voor Waberer’s een van de grootste investeringen in één keer ooit en het bedrijf meent ook te weten dat Volvo en Renault nooit eerder zo’n grote order hebben gekregen.

De vlootvernieuwing past in het streven van Waberer’s om duurzaam te werken. De trucks zijn vanzelfsprekend voorzien van de schoonste Euro 6 motoren die de Volvo Group te bieden heeft.

Bij Volvo kiest Waberer’s voor 250 FH’s van de nieuwe generatie, voorzien van de XL-cabine en de D13TC motor met 460 pk. Helemaal vers zijn de 190 nieuwe Renaults die Waberer’s bestelt, want die zijn van de nog te bouwen nieuwe T-range.

“Als toonaangevend logistiek bedrijf doen wij bij Waberer’s ons uiterste best om al onze klanten, en dus ook hun klanten, dezelfde geruststellende stabiliteit en de hoogste kwaliteit van dienstverlening te blijven bieden. Het is in ons belang om onze beslissingen (met betrekking tot dit soort uitbreidingen) te nemen met milieubewustzijn en ook de tevredenheid van onze werknemers in ons achterhoofd. De huidige vernieuwing van onze vloot beantwoordt aan al deze verwachtingen en is inderdaad een belangrijke stap in de richting van de versterking van de solide fundamenten van ons bedrijf”, aldus Barna Erdélyi, CEO van Waberer’s.

Eén reactie op “Waberer’s bestelt voor 33 miljoen euro nieuwe Volvo’s en Renaults

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer