Wildeman zet Iveco S-Way in voor vervoer gevaarlijke stoffen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wildeman zet Iveco S-Way in voor vervoer gevaarlijke stoffen

J. Wildeman Storage en Logistics te Farmsum heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen. De nieuwe S-Way zal voornamelijk ingezet worden voor het vervoeren van diverse gevaarlijke stoffen.

De S-Way is uitgevoerd met de Cursor 11 dieselmotor met 460 pk. Ook heeft de S-Way led-verlichting voor optimaal zicht, daarnaast is hij uitgerust met vier opbergruimtes waarvan er twee van binnen uit bereikbaar zijn. Het My Iveco infotainment beschikt over DAB radio en geïntrigeerde Tom Tom navigatie. De Iveco is voorzien van twee grote dieseltanks met een totale inhoud van 1260 liter en een 135 liter Ad Blue tank. Ook heeft de Iveco een aslastmeetsysteem zodat de chauffeur altijd kan zien wat de aslasten zijn en het totaalgewicht van de truck kan zien. Night Time Lock is ook aanwezig zodat de chauffeur met een veilig gevoel kan overnachten in zijn truck. De cabine van de S-Way is rondom luchtgeveerd wat voor een optimale rijervaring moet zorgen. Aangezien de hoofdmoot van de activiteiten van  J. Wildeman Storage en Logistics bestaat uit het opslaan en verpakken van ADR-goederen is de Iveco ADR-gekeurd.

J. Wildeman Storage en Logistics levert verschillende diensten op het gebied van opslag en logistiek en is gespecialiseerd in het opslaan van gevaarlijke stoffen. Het beschikt over 3 locaties in Delfzijl Hoogezand en Farmsum. In Delfzijl is de locatie gevestigd op het chemiepark zodat de producten van de klanten dichtbij de productielocaties opgeslagen kunnen worden. Naast de opslagloods ligt er een containerterminal, zodat er onder andere vloeistoffen vanuit de container gemakkelijk omgepakt kunnen worden in kleinere verpakkingen.

In Hoogezand bevindt zich een opslagloods met een capaciteit van circa 10.200 palletplaatsen voor gevaarlijke stoffen en 40.000 palletplaatsen voor ongevaarlijke stoffen. Op de locatie in Farmsum staat een bedrijfspand van 28.000 m2. Het bedrijfspand beschikt over meerdere ruimtes om goederen in op te slaan, ook beschikt deze locatie over een laad- en loskade zodat binnenvaartschepen en coasters verschillende producten kunnen verladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer