Ga naar hoofdinhoud

ETTC netwerk verder uitgebreid

Het netwerk van European Truck & Trailer Care is uitgebreid met een vestiging nabij de Duits-Tsjechische grens.
rolineETTC is een samenwerking aangegaan met transportbedrijf Roline in Cheb (CZ). In de eigen werkplaats van Roline zullen voortaan ook voertuigen met een onderhoudscontract bij ETTC worden geserviced. Het partnerschap is aangegaan op basis van wederzijdse  zelfstandigheid. ETTC zal gebruik maken van de huisvestings faciliteiten van Roline en Roline van de ETTC expertise. Roline biedt full service, onderhoud en specialistische diagnostische kennis inclusief de benodigde apparatuur. Peter Gunther en een collega die thans voor ETTC werkzaam in Nederland, zullen overgeplaatst worden naar Cheb. Zij brengen ook de specialistische kennis op ABS/EBS gebied in. De magazijn inrichting en -organisatie worden door ETTC verzorgd.
Roline is een internationale transportonderneming met 40 trekkende eenheden en 42 opleggers. Naast een eigen werkplaats met zeven gezamenlijke werkplekken beschikken Roline en ETTC over zes eigen monteurs, een truckstop, tankstation, wasplaats en hotel. In de toekomst zal naast lokale service verlening Cheb ook als internationaal mobiel service steunpunt worden ontwikkeld. Er zullen een mobiele werkplaats en een dieplader zullen gestationeerd gaan worden. Internationale strandingen zullen vanuit Nederland gecoördineerd blijven worden.
Zoals al eerder door ttm.nl vermeld is ETTC inmiddels uitgegroeid tot een niet merkgebonden full service-organisatie op het gebied van getrokken en trekkend materieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer