Ga naar hoofdinhoud

Iveco gaat Over the Air updaten

Iveco breidt zijn Iveco On-aanbod van connectiviteitsdiensten uit met de Iveco Over the Air Update-functie, waarmee klanten de software van hun voertuigen op afstand kunnen updaten, zonder langs te hoeven gaan bij een werkplaats. Het is volgens Iveco een praktische, tijdbesparende oplossing die ervoor zorgt dat het voertuig altijd up-to-date, beschermd en in topconditie is.

Iveco breidt zijn digitale Iveco On-diensten verder uit om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken en de vlootbeheerder te helpen zijn vloot efficiënt en productief te laten rijden. De Iveco Over the Air Update-functie, beschikbaar op alle Daily en Iveco S-Way bedrijfsauto’s die zijn uitgerust met een Connectivity Box, stelt klanten in staat om zelf op afstand software-updates uit te voeren via de ether, waardoor tijd wordt bespaard en de beschikbaarheid van het voertuig toeneemt.

Iveco Over the Air Update is gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om de software van het voertuig snel te updaten, wanneer het de bestuurder en vlootmanager uitkomt, zonder naar de werkplaats te hoeven gaan. De klant kan de update overal en op elk gewenst moment uitvoeren, in slechts enkele minuten en met als enige vereiste dat het voertuig op een veilige plaats geparkeerd staat. Dit betekent dat de bestuurder de update kan installeren wanneer het hem uitkomt, tijdens een rustpauze tijdens een rit of tijdens een pauze bij een dc, zonder tijd te verliezen.

Thomas Hilse, Iveco Brand President: “Gemakkelijk, snel, efficiënt en slim. Bij Iveco zijn we voortdurend op zoek naar manieren om het leven van onze bestuurders en vlootbeheerders gemakkelijker te maken en hen te helpen efficiënter te werken. De nieuwe Iveco Over the Air Update maakt het heel eenvoudig om de software van de voertuigen bij te werken met nieuwe verbeteringen, toepassingen en functionaliteit. Onze klanten kunnen ervoor zorgen dat hun voertuigen altijd up-to-date en beschermd zijn en optimaal presteren zonder tijd te verliezen in de werkplaats.”

Om gebruik te maken van de Iveco Over the Air Update-functies, hoeven de klanten er alleen maar voor te zorgen dat hun Daily of Iveco S-Way is uitgerust met een Connectivity Box en dat ze een geregistreerde Iveco On-gebruiker zijn met een account dat aan hun voertuig is gekoppeld. Wanneer ze een melding ontvangen dat er een update beschikbaar is en hun voertuig veilig geparkeerd staat, kunnen ze deze downloaden en installeren via het infotainmentsysteem of de Easy Way mobiele app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer