Waar is mijn…? - Rietveld presenteert EasyAsset • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waar is mijn…? – Rietveld presenteert EasyAsset

Deze maand lanceert Rietveld haar nieuwste innovatie: EasyAsset. Lokaliseer uw materieel met behulp van compacte AssetTrackers. Deze hoogwaardige en betaalbare AssetTrackers geven de posities van de objecten via het Sigfox netwerk door aan het EasyTrack fleetmanagementsysteem van Rietveld. Door gebruik te maken van deze draadloze technologieën, worden objecten eenvoudig gelokaliseerd, ook buiten Nederland. De AssetTrackers zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur, zonder externe voeding of het opladen van de interne batterij.

Afhankelijk van branche en soort onderneming zijn er natuurlijk verschillende waardevolle objecten waarvan je als ondernemer wilt weten waar deze zich bevinden. Denk bijvoorbeeld aan aanhangers, betonmolens, minikranen, hoogwaardig gereedschap of generatoren. De AssetTrackers van Rietveld zijn voorzien van robuuste IP68-behuizing met een batterijduur van 5 jaar, waarna de batterij opnieuw op te laden is. De AssetTrackers hebben een Europese dekking.

Doelgericht, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en intuïtief, dat is de webbased software van EasyTrack. Het kent geen beperking in het aantal aangesloten eenheden of gebruikers. EasyTrack is de online omgeving waarin men kan schakelen tussen onder andere de kaart met de locaties van  objecten en voertuigen, nauwkeurige ritregistratie, de communicatie met werknemers, de openstaande en uitgevoerde taken en de rapportage omgeving.

Sigfox is een toonaangevende dienstverlener voor IoT-oplossingen (Internet of Things-oplossingen). Sigfox heeft een wereldwijd netwerk wat zich steeds verder uitbreidt. Met dit wereldwijde IoT-netwerk biedt Sigfox de mogelijkheid om het energieverbruik van de Asset-Trackers sterk te verminderen, waardoor de oplaadbare batterij vele malen langer mee gaat, terwijl er toch nauwkeurige locatiegegevens worden verzonden. Op dit moment is het Sifgox -netwerk beschikbaar in meer dan 70 landen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer