DKV Mobility: mobiel betalen bij 100 VARO Energy Retail stations • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DKV Mobility: mobiel betalen bij 100 VARO Energy Retail stations

DKV Mobility breidt zijn acceptatienetwerk voor mobiel betalen uit. Zo kunnen klanten van DKV Mobility nu ook met de DKV APP&GO-betaalfunctie cashless tanken bij 100 VARO Energy Retail-stations in Nederland.

“We zijn trots op de continue groei van ons acceptatienetwerk voor mobiel tanken”, zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Wij danken VARO Energy Retail voor deze samenwerking. Hierdoor realiseren we een sterke toename van onze acceptatiepunten voor elektronisch betalen in Nederland.”

“De afgelopen jaren was DKV Mobility voor ons al een vaste partner op de Nederlandse markt”, zegt Arend Nieboer, Manager Cards bij VARO Energy Retail. “Het partnership is eerder dit jaar al uitgebreid door ons gehele netwerk open te stellen voor het gebruik van de DKV tankkaarten. Omdat we overtuigd zijn van cashless betalen is de uitbreiding, van onze samenwerking en de mogelijkheid van mobiel tanken via de DKV APP, voor ons een logische volgende stap.”

Het complete acceptatienetwerk mobiel tanken van DKV Mobility in Nederland, België, Duitsland, Italië en Oostenrijk groeit hiermee tot circa 2.000 stations.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer