Michelins TruckFly app aangepast aan COVID-19 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Michelins TruckFly app aangepast aan COVID-19

Michelin heeft haar gratis chauffeursapp TruckFly aangepast om chauffeurs ook tijdens COVID-19 zoveel mogelijk te begeleiden. TruckFly heeft nu nieuwe diensten.

Vanwege de nieuwe COVID-19 golf is het, ongeacht het land, niet makkelijk voor vrachtwagenchauffeurs om hun ritten over de Europese wegen te maken. Hoe vinden ze het juiste adres voor brandstof, eten of rust? Hoe krijgen ze toegang tot juiste en actuele informatie? Hoe kunnen ze gebruik maken van de tips van anderen die in dezelfde situatie zitten? Hoe kunnen ze hun goede ideeën delen? Om al deze vragen te kunnen beantwoorden, gaat Michelin verder in zijn betrokkenheid bij professionele weggebruikers. Michelin vergemakkelijkt hun dagelijkse leven door de TruckFly app aan te passen.

Deze gratis app, die in 2015 werd uitgebracht, is in 44 landen toegankelijk en biedt vrachtwagenchauffeurs de mogelijkheid om alle informatie te vinden die ze nodig kunnen hebben. Met 500.000 downloads sinds de start en in Europa meer dan 120.000 gebruikers per maand, is de TruckFly community op dit continent één van de grootste in zijn soort. Vooral in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië wordt hij heel veel gebruikt.

Sinds het begin van de pandemie hebben ruim 4.500 restaurants, waarvan meer dan 1.000 in oktober, hun online informatie bijgewerkt. Elke maand voegen chauffeurs ongeveer 70 nieuwe restaurants in Europa toe aan de app. Op een interactieve kaart (met grijze pictogrammen bij tijdelijke sluiting) kunnen ze makkelijk zien welke restaurants tijdelijk zijn gesloten en waar ze wel terecht kunnen om te eten en te rusten.

Naast de informatie die via dit netwerk wordt geboden, zorgt het TruckFly team dagelijks voor het actueel houden van alle gegevens zodat de vrachtwagenchauffeurs zoveel mogelijk ondersteuning krijgen:

  • App: op de pagina’s met points of interest zijn banners geplaatst die de gebruikers uitnodigen om aan te geven waar afhaalmaaltijden worden aangeboden.
  • Sociale netwerken: TruckFly geeft informatie door die de restaurants publiceren om te delen met de community.
  • Website www.truckfly.com: restaurants, tankstations, … worden aangemoedigd om hun informatie bij te werken.

Met deze praktische en doelgerichte app wil Michelin ook de kleine bedrijven en ondernemers helpen bij het vinden van oplossingen waarmee ze hun werk kunnen voortzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer