Ceva Logistics kiest Quinyx voor strategische personeelsplanning  • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ceva Logistics kiest Quinyx voor strategische personeelsplanning 

Logistiek dienstverlener Ceva Logistics gaat in zee met Quinyx, leider in Workforce Management (WFM) oplossingen, om de personeelsplanning te optimaliseren en zo een ideale arbeidssituatie te creëren voor medewerkers. De implementatie van de Quinyx software wordt in stappen uitgerold in de 36 landen waar deze op-vier-na-grootste logistiek dienstverlener ter wereld momenteel actief is.

De samenwerking met Quinyx is onderdeel van de wereldwijde digitale transformatie die Ceva Logistics op dit moment doormaakt. De strategische personeelsplanning die Quinyx software creeërt, stelt Ceva Logistics in staat om werknemers meer flexibiliteit, autoriteit en zicht op hun roosters te bieden. Zo kunnen planningen gemaakt worden die beter aansluiten bij het privéleven van werknemers. Dit draagt bij aan het werkgeluk en behoud van personeel, maar ook aan de aantrekkelijkheid van Ceva Logistics als werkgever.

Bovendien ondersteunt Quinyx’ oplossing het operationele management van Ceva Logistics. Dankzij AI-gedreven software krijgen managers meer zicht op de werkdruk, de hoeveelheid shifts die nodig zijn en of er voor die shifts genoeg werknemers beschikbaar zijn. Roosters kunnen hier vervolgens snel en gemakkelijk op aangepast worden, met als resultaat een efficiëntere, betrouwbaardere en flexibelere dienstverlening aan klanten.

Bart Beeks, global head of contract logistics bij Ceva Logistics: “Bij Ceva Logistics definiëren we innovatie als de implementatie van nieuwe ideeën met zakelijke impact. Met Quinyx kunnen we onze on-site medewerkers rechtstreeks ondersteunen door hen een krachtig en ergonomisch hulpmiddel te bieden om hun dagelijkse werkroutines gemakkelijker te maken. Voor ons is dat innovatie.”

Erik Fjellborg, founder and CEO of Quinyx: “We zien dat grotere logistieke bedrijven zoals Ceva Logistics, met meerdere locaties en een aanzienlijk aantal werknemers, vaak geconfronteerd worden met het feit dat klassieke personeelsplanning niet langer toereikend is. Onze AI-gedreven Workforce Management software is speciaal ontwikkeld voor dit soort bedrijven in de retail en logistieke sector. We vinden het dan ook geweldig om door Ceva Logistics gekozen te zijn als de perfecte partner voor dit project en kijken uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer