Ga naar hoofdinhoud

Filogic helpt met Route42 op voorspelbaarder te plannen

Filogic gaat samen met Route42 de vervoerders van morgen helpen om meer voorspelbaarder te kunnen plannen en werken. En dat is meer dan welkom in deze moeilijke marktomstandigheden waarin tekorten, veeleisende klanten en een ongekende druk op marges hoger is dan ooit.

 Transport managen in de toekomst, daar hoort vooruitdenken en steeds een stapje slimmer werken bij. Dit TMS werkt als enige volledig in de cloud, datagedreven werken zit bij Filogic volledig in het DNA verweven. Dit is volgens de partijen een mooie match met Route42 welke Filogic gaat helpen om het datagedreven systeem nog meer te verrijken en deze data om te zetten naar concrete acties voor de vervoerders.

 Hierbij valt te denken aan het voorspelbaarder maken van de planning. Huidige planningen werken vaak met standaard tijdsblokken. En dit is precies waar de toegevoegde waarde van Route42 om de hoek komt kijken. Als er gezien wordt dat een vervoerder bij klant x vaak langer staat te wachten volgt er automatisch een voorstel voor het aanpassen van de planning. Deze manier van slimmer werken zorgt voor besparing van tijd maar ook meer werkplezier van de chauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer