Filogic introduceert gratis OpenTMS • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Filogic introduceert gratis OpenTMS

TMS-leverancier Filogic uit Haarlem heeft een gratis variant van haar TMS ontwikkeld. Sinds 1 juli maken transporteurs met maximaal 5 wagens gratis gebruik van de ‘freemium’-versie van de Filogic Transport Management Software. Kleine transporteurs zetten hiermee in één klap de eerste grote stap naar digitaal werken.

FiLogic OpenTMS is volgens de leverancier volledig Cloud-based, zeer flexibel én eenvoudig in gebruik. Sinds 1 juli stelt Filogic een gratis variant van het TMS beschikbaar.

Jitske Brink van Filogic, legt de keuze uit: “Digitaal werken is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het stelt transporteurs in staat om contactloos, papierloos en op afstand thuis te werken. Helaas zijn er nog heel veel kleine transporteurs in Nederland voor wie het simpelweg geen optie is om te investeren in het digitaliseren van hun processen. Speciaal voor deze kleine transporteurs hebben wij de afgelopen maanden keihard gewerkt om de gratis basisversie van ons nieuwe Filogic OpenTMS beschikbaar te maken.”

Binnen het freemium-abonnement zijn alle functionaliteiten beschikbaar gemaakt die kleine transporteurs nodig hebben. “Denk aan koppelingen met boordcomputers en boekhoudpakketten, route-calculatie, berekening geschatte aankomsttijden, maar ook een snelle orderinvoer, een interactief planbord en de mogelijkheid om visueel te plannen op de kaart. Verder kun je met één druk op de knop digitaal factureren en werken met flexibele prijslijsten en tariferingen. Optioneel upgraden gebruikers naar een track-and-trace-functionaliteit of een klantportaal, waarin klanten van transporteurs inzicht krijgen in afspraken en leveringen.”

Filogic is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nederland. Filogic OpenTMS is geschikt voor alle vormen van transport, maar wordt voornamelijk gebruikt door transportbedrijven met 9 tot 100 auto’s. Maar ook start-ups, expediteurs en kleinere transporteurs zijn bij Filogic aan het juiste adres om een eerste stap richting automatisering te maken. Met een vast bedrag per gebruiker per maand, groeit het TMS eenvoudig mee met organisaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer