Getac introduceert nieuwe ZX10 Android tablet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Getac introduceert nieuwe ZX10 Android tablet

Getac heeft de lancering aangekondigd van de volledig robuuste ZX10 tablet, een nieuw veelzijdig 10-inch apparaat met Android 11-besturingssysteem (OS). De ZX10 is ontworpen voor de energie-, transport & logistiek-, productie- en defensiesectoren, alsook voor openbare veiligheidsinstanties, nutsbedrijven en de automobiele industrie. Dankzij de nieuwe ZX10 en Getacs reeds populaire 7-inch ZX70 Android-tablet zullen gebruikers uit deze sectoren over ruime mogelijkheden beschikken bij het kiezen van robuuste Android-apparaten die het beste aansluiten bij hun werkzaamheden.

De combinatie van Android 11 OS, Qualcomm Snapdragon 660 Mobile Platform en Adreno 512 GPU van de ZX10 zorgt voor een optimale gebruikerservaring, waardoor een efficiënte workflow in een breed scala van veldscenario’s mogelijk is. De productiviteit kan in diverse weersomstandigheden behouden worden dankzij de twee hot-swappable batterijen die zorgen voor een full-shift werking, en het LumiBond display (met 800nits helderheid) dat zelfs bij fel zonlicht leesbaar is en bediend kan worden in geval van regen of met een handschoen. De ZX10 heeft ook opties tot 6 GB LPDDR4 RAM en 128 GB opslagruimte waarmee gebruikers zich kunnen voorbereiden op toekomstige eisen van de industrie.

Een 8MP frontcamera en een premium 16MP camera aan de achterkant leveren foto- en video-opnamen van uitzonderlijk hoge kwaliteit, terwijl de twee geïntegreerde microfoons luide achtergrondgeluiden wegfilteren voor verbeterde audiokwaliteit. Verder zorgen Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth (v5.0), het geïntegreerde navigatiesysteem en een optionele 4G LTE-module voor een snelle gegevensoverdracht en de mogelijkheid voor locatiebepaling op afgelegen locaties. Dankzij de dubbele LTE SIM-kaartsleuven kunnen medewerkers op terrein snel schakelen tussen twee 4G-netwerkcarriers. De ondersteuning voor CBRS privé-netwerken verhoogt de operationele flexibiliteit nog verder.

Net als alle andere Getac-apparaten is de ZX10 vanaf de basis robuust gebouwd om gebruikers  uitzonderlijke betrouwbaarheid en gemoedsrust te bieden. Dankzij de MIL-STD-810H- en IP66-certificering is de ZX10 bestand tegen een val tot twee meter hoog, schokken, regen, trillingen, stof en mogelijke vloeistofspatten. Bovendien is de tablet te gebruiken bij temperaturen van -29°C tot 63°C (-20°F~145°F), het hele jaar door. Hoewel er talrijke robuuste functies zijn ingebouwd, is de ZX10 slechts 17.9 mm dik en iets meer dan 1 kg in gewicht. Deze kenmerken voorzien de tablet van een uitstekende draagbaarheid en mobiliteit op het terrein.

De ZX10 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die gebruikmaken van Android-apparaten uit de automobiele industrie en op het gebied van energie, transport & logistiek, productie, defensie, de openbare veiligheid en nutsvoorzieningen. De tablet is beschikbaar als onderdeel van Getac Select in diverse industrie-specifieke versies die verschillende functies, accessoires en softwareprogramma’s combineren zodat gebruikers in korte tijd alledaagse uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Een voorbeeld is optimale efficiëntie voor magazijnmedewerkers en vorkheftruckchauffeurs. Magazijnmedewerkers en vorkheftruckchauffeurs verzamelen en verplaatsen goederen tussen verschillende omgevingen, variërend van een interne gekoelde opslag en ruimten met klimaatbeheersing tot buitenterreinen die zijn blootgesteld aan de weersomstandigheden. Dankzij het compacte maar robuuste ontwerp en de werkzaamheid van de tablet bij temperaturen van -29°C tot 63°C (-20°F~145) kan de ZX10 moeiteloos tussen deze omgevingen overschakelen, zonder daarbij te hoeven vrezen voor schade of storingen. Bovendien maakt de optionele barcode/RFID-lezer en de verschillende programmeerbare knoppen het mogelijk om goederen in een kwestie van seconden te identificeren en te verwerken.

“Nu Android aan populariteit blijft winnen, zijn steeds meer organisaties op zoek naar robuuste Android-oplossingen waarmee ze kunnen profiteren van dit veelzijdige besturingssysteem, zelfs wanneer er gewerkt wordt in ruwe en/of uitdagende omgevingen”, zegt Rick Hwang, President van de Getac Technology Corporation. “Dit is precies wat de ZX10 te bieden heeft, waarmee ons assortiment van Android-gebaseerde oplossingen uitgebreid wordt en gebruikers geholpen worden hun operationele efficiëntie te optimaliseren, terwijl ook de belangrijke doelstellingen voor totale eigendomskosten behaald kunnen worden.”

De ZX10 is beschikbaar in maart 2022 vanaf 1229 euro exclusief BTW.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer