TLNplanner heeft nu Tender+ module • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TLNplanner heeft nu Tender+ module

De TLNPlanner heeft vanaf dinsdag 2 juli a.s. een nieuwe functionaliteit: Tender+ module. Met deze functie kan men makkelijk en snel meerdere tijd- en afstandsberekeningen in Excel doorrekenen.

De Tender+ functionaliteit in TLNplanner is bedoeld om snel en betrouwbaar meerdere tijd-, afstand-, tolkosten-, transportkosten- en emissieberekeningen in Excel door te rekenen. Deze functionaliteit zit standaard in TLNplanner en heeft geen aparte installatie of update nodig. Er is een gebruikersinterface beschikbaar voor het instellen van de parameters en het up- en downloaden van datasets in Excel. Kortom, er hoeven geen interfaces te worden gemaakt.

De bulkberekeningen worden op de achtergrond uitgevoerd, zelfs wanneer men uitlogt in TLNplanner, de internetbrowser afsluit of de computer is uitgeschakeld. Zodra de berekeningen zijn voltooid ontvangt de gebruiker een in-app of email bericht.

Wanneer de transporteur handmatig meerdere berekeningen moet uitvoeren voor een nieuwe tender, kan er al snel een fout gemaakt worden en daarnaast vergt het erg veel tijd. Een onjuiste calculatie kan van grote invloed zijn op de rest van de berekening.

De Tender+ module is enkel beschikbaar binnen TLNplanner. De eerste honderd berekening zijn kosteloos.

TLNplanner is de standaard routeplanner voor de logistieke branche. Ontwikkeld door PTV Group i.s.m. TLN (Transport & Logistiek Nederland). Dit vanwege de behoefte aan een gestandaardiseerd systeem voor de berekening van tijden en afstanden.  Dit om discussies tussen opdrachtgevers, vervoerders en verladers te verhelpen. TLNplanner houdt rekening met truckattributen, simpel gezegd; vrachtwagenvriendelijke routes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer