Shell investeert in tolsystemen met overname MS Europe • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Shell investeert in tolsystemen met overname MS Europe

Shell Commercial Road Transport neemt MS Europe (MSTS Tolls) over, de Nederlandse aanbieder van tolboxen en -oplossingen. Daarmee breidt Shell haar diensten wat betreft tolheffing uit. De aankoop moet voor het einde van het jaar afgerond zijn.

“Onze klanten in het Europese wegtransport zijn op zoek naar eenvoudige en geïntegreerde oplossingen voor de uitdagingen en kansen die de energietransitie met zich meebrengt. Shell heeft al een goede fuelcardbusiness en een concurrerend tol- en fleetmanagementaanbod”, aldus Izabela Jamka, General Manager Marketing & Sustainability van Shell Commercial Road Transport in Europa. “We zijn ervan overtuigd dat de diepgaande tolheffingsexpertise, technologische capaciteiten, klantenkennis en talent die MSTS Tolls meebrengt, Shell in staat zal stellen ons aanbod en onze klantervaring verder te verbeteren, wat zal resulteren in een leidende positie in diensten op de weg.”

“De tolheffingsector in Europa is voortdurend in ontwikkeling. De innovatieve oplossingen van MSTS Tolls zijn ontworpen om gelijke tred te houden met de huidige en toekomstige veranderingen”, aldus Tapas Samantaray, Managing Director van MSTS Tolls . “Er is een aanzienlijk groeipotentieel in de Europese wegtransportsector. Wij zijn verheugd over de kans die Shell biedt om MSTS Tolls te helpen zijn volledige potentieel voor onze klanten en medewerkers te realiseren.  We kijken ernaar uit om Shell te helpen haar Commercial Road Transport-activiteiten te laten groeien en haar decarbonisatietraject te ondersteunen.”

MS Europe B.V. zal opereren als een volledige dochteronderneming van Shell. Tapas Samantaray en het management team, die de MSTS Tolls business leiden voor TreviPay, zullen MSTS Tolls blijven leiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer