Van Zaal gaat zelf Junior Transportplanners opleiden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Zaal gaat zelf Junior Transportplanners opleiden

Van Zaal Transport uit de Kwakel gaat zelf junior transportplanners opleiden. Het bedrijf wil daarmee ook kandidaten met nog niet zoveel ervaring de kans geven. De vacature staat nu online en is bedoeld voor iedereen die recent een relevante opleiding heeft afgerond of enkele jaren relevante werkervaring heeft, maar nog niet alle kneepjes van het plannersvak kent.

“We merken dat de interesse voor de functie transportplanner er zeker is, maar dat de ervaring van geïnteresseerden niet altijd aansluit. Denk bijvoorbeeld aan iemand die net van school komt, maar nog weinig ervaring in de praktijk heeft opgedaan. Maar ook mensen die hun eerste stappen binnen de transportplanning al hebben gezet, maar nog niet bekend zijn met de sierteeltlogistiek. Daarom hebben we naast de functie Transportplanner nu ook de functie Junior Transportplanner, waarbij wij mensen verder wegwijs maken binnen het vak”, vertelt Koen Stoop van de afdeling personeelszaken bij Van Zaal.

De opleiding is praktisch gericht. De Junior Transportplanner draait direct mee in het team en krijgt uitleg van een ervaren collega. In de eerste periode wordt de nieuwe medewerker klaargestoomd om zelfstandig ritten op te volgen. Als hij of zij dat onder de knie heeft, is het mogelijk om te leren over het plannen van ritten. Solliciteren kan de hele zomervakantie, maar afhankelijk van de respons kan de sollicitatieperiode worden verkort of verlengt.

Van Zaal Transport is full service logistiek dienstverlener voor de sierteeltsector. Jaarlijks vervoert het bedrijf miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland voor kwekers, retailbedrijven, tuincentra en groothandels. Van Zaal Transport is gevestigd in het Noord-Hollandse De Kwakel en heeft daarnaast depots in Aalsmeer, Naaldwijk, Venlo, Ammerzoden, Lochristi (België) en Straelen-Herongen (Duitsland).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer