Albert Keijzer wil 100-jarig jubileum vieren met nieuw pand • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Albert Keijzer wil 100-jarig jubileum vieren met nieuw pand

In november 2020 bestaat het internationale tank- en bulktransportbedrijf Albert Keijzer 100 jaar. Het bedrijf, dat in 1920 door Albert Keijzer werd opgericht, heeft een rijke historie, maar kijkt ook uit op een kleurrijke toekomst. Samen met alle personeelsleden en relaties zal het bedrijf onder de noemer ‘De toekomst van ons verleden’ terugblikken en vooruitkijken via een nieuwsblog. Tevens liggen er plannen voor een evenement en gaat dit jaar de bouw van een nieuw pand beginnen.

In 1920 legde de toen 19 jarige Albert Keijzer de basis voor wat nu een van de grootste transportbedrijven is in de Zaanstreek. Karakteristiek voor het familiebedrijf was de sobere, eerlijke en rechtdoorzee mentaliteit. Het bedrijf maakt jaren mee van snelle groei, maar ook van de nodige crisissen en tegenslagen. Na de oorlog gaat ook zoon Jacob (Co) in het bedrijf meewerken. Als Albert in 1972 overlijdt, zet Co Keijzer het familiebedrijf voort. Wat zijn vader hem als stevige basis heeft achtergelaten bouwt Co uit tot een modern bedrijf op het gebied van internationaal bulk- en tanktransport.

De eerste 75 jaar van het bestaan zijn onder de bezieling van Co en zijn gezin vastgelegd in het jubileumboek ‘vervoeren is vooruitzien’. Een naslagwerk dat precies beschrijft wat het familiebedrijf allemaal heeft doorgemaakt. En wat ze gemaakt heeft tot wie ze nu zijn. Nog even nuchter, eerlijk en gedreven als vroeger.

De afgelopen 25 jaar van haar bestaan ontwikkelt Albert Keijzer zich tot een specialist op het gebied van tank- en bulktransport. Er wordt niet alleen geïnvesteerd in de innovatie en uitrusting van de transportcombinaties, maar ook in personeel, automatisering, service en onderhoud en de uitbreiding van standplaatsen. Ook worden de logistieke diensten uitgebreid door een participatie in K en K Solutions, een hagelnieuw bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verpakken en distribueren van oliën en vetten voor food en cosmetica.

Als op 25 mei 2018 Co Keijzer (Ridder in de Orde van Oranje Nassau) overlijdt, is hij tot op de laatste dag volop betrokken geweest bij de onderneming. Eerder is de onderneming al overgedragen aan de 3e generatie en is sinds 2006 Rob de Visser directeur van het bedrijf. Co liet bij zijn familie, talloze vrienden en eindeloos veel collega’s en ondernemers een grote leegte achter.

2020 is niet alleen het jaar dat Albert Keijzer 100 jaar bestaat, maar ook het jaar dat de eerste paal geslagen zal worden voor een nieuw kantoorpand in Zaandam. De tankreiniging en werkplaats zullen worden gerenoveerd en verder in tact blijven. Het huidige kantoor zal gesloopt worden en ruimte maken voor een modern kantoorgebouw, waarmee Albert Keijzer klaar is voor de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer