Alexander Vlaskamp neemt zitting in RvB Scania • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Alexander Vlaskamp neemt zitting in RvB Scania

Alexander Vlaskamp is de nieuwe Executive Vice President en Head of Sales and Marketing bij Scania. Hij volgt daarmee Karin Rådström, die naar Daimler Trucks verhuist. Vlaskamp neemt ook plaats in de Raad van Bestuur van Scania.

De Nederlander Vlaskamp is momenteel nog Senior Vice President Trucks en ook al actief als Head of Sales and Marketing. Hij gaat direct rapporteren aan Henrik Henriksson, Scania CEO. “”Ik heet Alexander Vlaskamp welkom in onze Raad van Bestuur. Zijn taak omvat het verder versterken van Scania’s wereldwijde aanwezigheid en leidende positie in de verschuiving naar duurzaam transport”, aldus Henriksson.

Alexander Vlaskamp (1971) rondde de studie Automobieltechniek af aan de HAN en was sinds 1996 werkzaam bij Scania Deutschland. Sindsdien heeft hij verschillende managementfuncties bekleed binnen de verkoop- en serviceorganisatie van Scania, bijvoorbeeld als Managing Director van Scania’s business units in Duitsland, Oostenrijk en Polen. In 2017 werd hij benoemd tot Senior Vice President en Head of Trucks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer