Nieuw distributiecentrum Red je Pakketje opent in Rijen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw distributiecentrum Red je Pakketje opent in Rijen

Red je Pakketje opent een nieuw distributiecentrum in Rijen. Vanaf 2 augustus neemt Red je Pakketje de locatie in gebruik. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten trad bij de zoektocht naar een nieuw distributiecentrum op als adviseur. Het distributiecentrum is goed voor 120 banen en technologie speelt een belangrijke tol bij de uitbreiding van het elektrisch bezorgnetwerk.

COO Tijs van Driel: “Rijen is voor ons een fantastische uitvalsbasis voor pakketbezorging in Zuid-Nederland. Dankzij dit achtste distributiecentrum verkleinen we de reisafstand tussen webshops, distributiecentra en klanten – en dat is natuurlijk goed voor het terugdringen van CO2-uitstoot. Zo zetten we een nieuwe stap in onze duurzame missie.”

Het nieuwe distributiecentrum wordt direct ingericht voor elektrische bezorging. In samenwerking met Vattenfall wordt gekeken naar extra mogelijkheden voor elektrificatie en groene energieopwekking. Het pand in Rijen is 4200 m2 en er gaan 300 mensen werken.

CTO Arjan van den Bos: “Onze computersimulaties wezen Rijen aan als de beste locatie voor duurzame groei in Zuid-Nederland. We zijn nu beter gepositioneerd voor elektrische bezorging in Zuid-Nederland.”

De groei van Red je Pakketje versnelt dit jaar door de overname door het Zweedse Instabox. Ook Instabox is een next-gen techbedrijf dat actief is in de pakketbezorging.

Red je Pakketje CEO Sam Rohn: “Red je Pakketje behoort al een paar jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Sinds de overname en samenwerking met Instabox ligt de lat nog hoger. We willen dit bereiken door versneld te verduurzamen en de kwaliteit van onze dienst nog verder te verbeteren.”

Over Red je Pakketje

Pakketbezorger Red je Pakketje is gespecialiseerd in Same Day Delivery en Next Day Evening. De pakketten worden in de avond bezorgd. Daarbij zet Red je Pakketje altijd de consument op één. Dat basisprincipe is het uitgangspunt voor alle beslissingen. Is het goed voor de consument? Dan gebeurt het. En daardoor is Red je Pakketje de hoogst gewaarde pakketbezorger van Nederland en leveren ze dagelijks voor ruim 1.000 webshops.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer