Ga naar hoofdinhoud

Bos Logistics neemt Vanbever-Heymans over

Bos Logistics neemt Vanbever-Heymans over, een gerenommeerd transportbedrijf met diepe wortels in de Belgische transportsector. Deze strategische acquisitie markeert een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Bos Logistics en versterkt hun positie op Brucargo, de luchthaven van Brussel.

Vanbever-Heymans, een familiebedrijf dat al drie generaties lang transportdiensten levert, heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd in België. Met ruim twintig voertuigen en een toegewijd team van professionals bedient het bedrijf een breed scala aan klanten. De overname van Vanbever-Heymans door Bos Logistics biedt nieuwe groeikansen en synergieën.

Frank Bos Jr., directeur van Bos Logistics, licht de strategische beslissing toe: “Door de activiteiten van Vanbever-Heymans te integreren, versterken we onze positie op Brucargo. De klanten en diensten van beide bedrijven vullen elkaar perfect aan. We streven ernaar om net zoals op Schiphol een leidende positie op Brucargo te verwerven. Deze overname brengt ons dichter bij dat doel. We bieden onze nieuwe medewerkers stabiliteit en ze treden toe tot een ambitieuze organisatie met volop groeimogelijkheden.”

Bos Logistics zegt de behoefte van klanten te begrijpen om bij te dragen aan duurzaam vervoer binnen de logistieke keten. De onderneming richt zich dan ook op het verminderen van de ecologische impact. Inzichtelijke dashboards stellen klanten in staat om de behaalde besparingen te monitoren en te meten. Deze transparantie is essentieel om gezamenlijk de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te gaan.

Bos Logistics kijkt al verder dan de overname van Vanbever-Heymans en gaat op korte termijn de eigen warehouse faciliteit uitbreiden. Hierdoor versterkt Bos Logistics de positie als competitieve partner voor luchtvrachthandling en -transport op Brucargo. Deze nieuwe faciliteit zal het dienstenpakket verder versterken en een optimale logistieke ervaring bieden aan klanten en partners.

Bos Logistics, opgericht in 1961, is een gerenommeerde logistieke dienstverlener met een bewezen staat van dienst in voor- en natransport, opslag, waaronder een douane entrepot en overslag van luchtvracht en zeevracht. De kernfocus ligt op de Benelux, waar Bos Logistics een sterke aanwezigheid heeft opgebouwd. Bos Logistics heeft de belangrijkste veiligheids- en kwaliteitscertificaten (AEO en TAPA EMEA FSR) in bezit, een garantie voor de hoogste service, van ADR klasse 1 tot GDP-certificering en high-value transport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer