Collicare neemt Van der Stek Transport over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Collicare neemt Van der Stek Transport over

ColliCare Logistics neemt met ingang van 1 maart Van der Stek Transport Strijen over. Van der Stek heeft een goede reputatie op het gebied van hoogwaardige container-trucking en werkt al een aantal jaar samen met ColliCare Logistics.

Stef Kluiters

Met deze overname wordt de langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven voortgezet, aangezien van der Stek Transport sinds 2011 diensten verleent aan zeevrachtklanten van ColliCare Logistics. Door de overname komen het huidige materieel en de medewerkers, die voorheen door van der Stek Transport werden beheerd, onder het management van ColliCare Logistics.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze samenwerking met van der Stek Transport uitbreiden en hun diensten volledig onder de paraplu van ColliCare Logistics brengen”, aldus Stef Kluiters, Directeur Zeevracht van ColliCare Logistics. “Door deze overname kunnen wij onze positie in de markt verder versterken en een uitgebreider pakket aan logistieke diensten aanbieden aan onze klanten.”

“Wij zijn verheugd de krachten te bundelen met ColliCare Logistics en voort te bouwen op onze jarenlange samenwerking”, zegt Freek van der Stek, directeur en eigenaar van Van der Stek Transport. Van der Stek Transport is een logistiek familiebedrijf dat sinds 1921 een reputatie heeft opgebouwd in het leveren van kwalitatieve voor- en natransportdiensten aan klanten van en naar de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen.

ColliCare Logistics is een innovatieve logistieke dienstverlener met een compleet pakket aan diensten binnen zee-, weg-, spoor- en luchtvracht, 3PL, opslag en distributie. ColliCare Logistics heeft meer dan 600 medewerkers, met vestigingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Italië, Turkije, Litouwen, Letland, Polen, India en China. De visie van ColliCare is om het concurrentievermogen van onze klanten te versterken door middel van innovatieve, duurzame en geïntegreerde logistieke diensten van hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer