Ga naar hoofdinhoud

Fusie Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland

Transportbedrijven Hartman Expeditie uit Poeldijk en Brinkman Trans Holland uit Emmen gaan fuseren per 1 januari 2020. De beide merken blijven bestaan, maar alle medewerkers gaan werken in het nieuwe kantoor van Hartman Expeditie in Nieuw-Amsterdam.

Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland zijn beide gespecialiseerd in geconditioneerde (groupage) transporten naar Scandinavië, waarbij Hartman voornamelijk de Deense markt bedient en Brinkman de Zweedse. Beide bedrijven rijden ook veel op Noorwegen.

Ronald Hartman: “Michael Brinkman en ik kennen elkaar al jaren en onze logistieke activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan. Op dit moment gebeurt er erg veel in onze sector en is samenwerking en/of schaalvergroting belangrijk om op een goede en verantwoorde wijze onze klanten te kunnen blijven bedienen. De samenwerking met Brinkman Trans Holland garandeert een mooie en succesvolle toekomst voor beide bedrijven.”

Volgens de bedrijven kunnen hun beider organisaties de operatie veel efficiënter inrichten. Ze hebben er dan ook voor gekozen alle medewerkers van beide bedrijven onder te brengen in het nieuwe kantoor van Hartman Expeditie in Nieuw Amsterdam.

De beide merken – Hartman Expeditie en Brinkman Trans Holland blijven ongewijzigd bestaan, maar in het licht van deze samenwerking is er een nieuw bedrijf opgericht van waaruit Brinkman Trans Holland al haar activiteiten zal laten plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer