Ga naar hoofdinhoud

Kewill completeert managementteam

Kewill breidt haar senior managementteam uit met drie nieuwe aanstellingen voor productontwikkeling, professional services en EMEA-management. Met deze nieuwe benoemingen is het wereldwijde senior managementteam compleet.

Jan Paul BoosJan-Paul Boos (links) is aangesteld als Senior Vice President EMEA. Binnen deze regio wordt Boos verantwoordelijk voor alle klantactiviteiten en de verdere groeistrategie van de organisatie. Hiervoor was hij werkzaam als VP Sales EMEA bij JDA Software (voorheen RedPrairie) en werkte hij meerdere jaren bij Manhattan Associates.

Robin MartinRobin Martin (rechts) wordt als Senior Vice President Professional Services wereldwijd verantwoordelijk voor consultancy bij de implementatietrajecten van de software. Zijn focus ligt op het standaardiseren van processen en procedures om zo een constante kwaliteit van de geleverde oplossing te kunnen waarborgen. Martin bekleedde eerder leidinggevende posities bij business process management-organisaties zoals Metastorm namens EVP International.

Lee MuiseLee Muise (links) start als Senior Vice President Product Development. Hij wordt wereldwijd verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategisch beleid op het gebied van technologische supply chain executie van Kewill. Lee was eerder SVP Digital Marketing Technology bij softwarebedrijf Epsilon. 

“Met de aanname van deze drie nieuwe managementleden zijn zowel de belangrijkste operationele functies als de regio’s goed vertegenwoordigd”, aldus Robert J. Farrell, President en CEO van Kewill. “Jan-Paul Boos, Robin Martin en Lee Muise brengen een schat aan ervaring en expertise mee. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en hopen samen met hen de strategische koers voor de toekomst van Kewill verder uit te zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer