Ga naar hoofdinhoud

Nicol Driessen volgt Egbert van Alphen op als directeur Dijco

Nicol Driessen is de nieuwe directeur van Dijco International Transport uit Barendrecht. Zij volgt Egbert van Alphen op, die na een logistieke carrière van ruim 26 jaar Dijco verlaat.

In 2022 vierde Egbert zijn 25-jarig jubileum. Nu kondigt hij zijn vertrek aan: “Na jaren intensief leidinggeven aan een geweldige groep collega’s is het nu tijd voor iets anders. Daarom heb ik besloten mijn carrière buiten Dijco te vervolgen”, vertelt Egbert.

“Natuurlijk gaat dit me aan het hart, en tegelijkertijd voel ik ook dat dit voor mij persoonlijk de juiste keuze is. Ik wens alle relaties en collega’s het beste toe, zowel zakelijk als privé. En wil hen bij deze nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.”

Jarenlange inzet

“Egbert was in de beginjaren betrokken bij het samenvoegen van meerdere transport-bedrijven tot één bedrijf: Dijco”, deelt Edwin Poldervaart (Directeur The Greenery Logistics). “Ook heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de uitbreiding van de dienstverlening aan Edeka. In eerste instantie verzorgde Dijco puur het transport. Later kwamen daar de gehele op- en overslag, en het verpakken bij. Een andere belangrijke mijlpaal was de verhuizing van Dijco naar Barendrecht begin 2023. We bedanken Egbert voor zijn jarenlange inzet voor Dijco en wensen hem veel succes in de toekomst.”

Opvolging: Nicol Driessen

dijco greenery
Egbert van Alphen

Egbert van Alpen wordt (op interim basis) opgevolgd door Nicol Driessen. Zij heeft een achtergrond in de transport- en logistieksector en werkt al sinds enkele maanden bij Dijco: “Ik ben opgegroeid in een transportfamilie en heb zo zelf alle facetten meegemaakt. Zowel aan de kant van logistiek dienstverleners als aan de kant van de verladers heb ik diverse rollen en projecten gedaan op het gebied van supply chain optimalisatie, procesmanagement en verandermanagement. Daarnaast heb ik aan diverse teams en bedrijven leidinggegeven binnen de logistiek, transport, supply chain en operations management.”

De focus voor Dijco ligt nu met name op standaardisatie, optimalisatie van processen en verdere automatisering om als logistiek dienstverlener optimale service te kunnen blijven verlenen aan onze professionele klanten.

Eén reactie op “Nicol Driessen volgt Egbert van Alphen op als directeur Dijco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer