Pacton neemt activa Tracon Trailers over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Pacton neemt activa Tracon Trailers over

Pacton Trailers heeft van de failliete trailerbouwer Tracon Trailers uit Giessen de activa, inclusief die van het merk Ecocombi, overgenomen. Tracon Trailers was met de merknaam Ecocombi gespecialiseerd in LZV-oplossingen.

Al sinds de start van het LZV-vervoer (2004) in Nederland, was Tracon Trailers onder de merknaam Ecocombi actief in de ontwikkeling van innovatieve LZV-oplossingen. Pacton Trailers kan nu, dankzij verkrijging van de patenten, onder meer dubbel hydraulisch gestuurde b-doubles aan gaan bieden. “Wij zullen de innovatieve kennis integreren in onze organisatie, zodat alle Tracon en Ecocombi klanten snel bij ons terecht kunnen”, aldus directeur Rik Pronk van Pacton.

Pacton neemt uitsluitend de activa – inclusief merknamen, patenten en tekeningen – over. De bestellingen  die voor het faillissement zijn geplaatst en nog niet zijn uitgeleverd, worden door een derde partij afgewikkeld.

Na het faillissement hield Dutch Trailer Engineers ‘open huis’ voor geïnteresseerden. Toen al meldde behandelend curator Marjan Oonk-Pallandt dat er goede interesse was voor het gefailleerde bedrijf. Mr. Oonk behandelt ook door Tracon nog niet geleverde bestellingen af en kan tevens antwoord geven op andere vragen omtrent het faillissement van voorheen Tracon.: mr. M.C.J. Oonk-Pallandt, Lawwise Advocaten (076 – 523 34 50 / moonk@lawwise.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer