Transport CEO’s aan tafel tijdens Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transport CEO’s aan tafel tijdens Transport Compleet

De negentiende editie van Transport Compleet Hardenberg is voortvarend van start gegaan. Duizenden transportprofessionals kwamen op de eerste beursdag af, waaronder meer dan 60 CEO’s van grote transportbedrijven. Zij namen deel aan het zogeheten Ideeën Diner, georganiseerd door Bricklog.

“Vorig jaar hadden we het Safety Diner, nu schoven de CEO’s aan tafel voor het Ideeën Diner. Directeuren en eigenaren van grote transportbedrijven, transport en logistiek gerelateerde organisaties en brancheorganisatie TLN zaten aan tafel”, zegt Marco Kranenbroek van Bricklog.

Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland verwelkomde iedereen bij aanvang van het diner. Hij was na afloop erg tevreden over de uitkomsten van het diner. “De belangstelling was enorm en dat doet ons heel goed. Maar nog belangrijker: we hebben volop gesproken en gediscussieerd over de toekomst van de transportsector. Waar lopen we tegen aan, waar kunnen we elkaar helpen en wat is er nodig om voorop te blijven lopen in de wereld van transport? Het was een ontzettende inspirerende bijeenkomst en ik ben blij dat wij daar als beursorganisator ook een steentje aan mogen bijdragen”, zegt Van Hooff.

Jan Boeve (Directeur TLN) heeft aan het einde van het diner de eerste Idee Trofee uitgereikt aan MagProtect,  voor hun door en voor de branche ontwikkelde beschermhoek voor op de laadklep. Het nieuwe hoekje is te bezichtigen bij HIAB op de beurs. Deelnemers aan het Ideeën Diner waren stuk voor stuk enthousiast. “Het is leuk om branchegenoten op deze manier te spreken. Bovendien heb ik weer nieuwe innovaties meegekregen om verder te onderzoeken”, gaf Toine van Gils, Director Contract Logistics bij Vos Logistics, na afloop aan. Ook Hubert Benneker van Bricklog keek met een goed gevoel terug op deze informele bijeenkomst: “Het was een geslaagde avond! We gaan het zeker voortzetten in de toekomst.”

Na afloop bezochten deze topspelers uit de transportsector de beursvloer van Transport Compleet. De beurs wordt al vanaf 2000 georganiseerd en de belangstelling is ook dit jaar groot. “Niet alleen deze groep bezocht de beursvloer, ook veel studenten mochten we al verwelkomen. Zo was er een grote groep hbo-studenten van IVA Driebergen, evenals scholieren van andere onderwijsinstellingen uit de regio. Daar zijn we ontzettend blij mee, want dat zijn de werknemers van morgen, de toekomst van deze prachtige branche. Verder krijgen we te horen van onze exposanten dat de bezoekerskwaliteit hoger is dan voorheen. Hierdoor hebben ze al goede zaken gedaan. Dat geeft veel vertrouwen voor beursdag twee en drie”, aldus Floris Valk, Head of Event Automotive & Transport bij Easyfairs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer