Verhagen Transport gaat verder als De Haas Road Cargo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verhagen Transport gaat verder als De Haas Road Cargo

Transportbedrijf Verhagen Transport uit Aalsmeer gaat verder onder de naam De Haas Road Cargo. Grootaandeelhouder Carlo de Haas heeft de resterende aandelen overgenomen van Ron Verhagen. Dat meldt het bedrijf in een brief aan relaties.

In 2019 werd De Haas al voor 50 procent eigenaar van Verhagen Transport. “Carlo werkt sinds begin jaren negentig in de luchtvrachtsector en is onder meer oprichter en eigenaar van FlyUs. Verhagen is sinds 2011 vaste vervoerder van FlyUs waar het gaat om bloemen en groenten naar de luchthavens van Londen. In 2014 is het gehele pakket overgaan naar Verhagen, tot volle tevredenheid van FlyUs en haar airlineklanten”, schrijft de nieuwe directeur Geert Ammerlaan.

“In januari van dit jaar heeft Ron Verhagen te kennen gegeven zich te willen focussen op andere activiteiten dan wegtransport. Ron is Verhagen BV gestart in 1999 en heeft het bedrijf door zijn tomeloze inzet, motivatie en innovatie gebracht tot wat het nu is. Met een moderne vloot van ruim 50 eenheden, waaronder LZV-combinaties, double deck opleggers en combinaties wordt het een grote variëteit aan tevreden klanten bediend”, aldus Ammerlaan. Verhagen stemde in met de overgang van het aandelenpakket naar Carlo de Haas. De naam Verhagen wordt veranderd in De Haas Road Cargo. Buiten de naam verandert er niets, verzekert Ammerlaan. “De strategie van onze activiteiten is en blijft groepagevervoer van bloemen en planten naar Duitsland en Oostenrijk en luchtvrachttrucking van en naar het Verenigd Koninkrijk. Onze focus ligt op verdere specialisatie van deze diensten.” Bij De Haas Road Cargo werken 70 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer