VSDV neemt transport Jan Snel Groep over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VSDV neemt transport Jan Snel Groep over

De Van Straalen de Vries Groep (VSDV) neemt per 1 januari a.s. de transportactiviteiten van de Jan Snel Groep uit Montfoort over. Daarmee verstevigt VSDV haar positie in de recyclinglogistiek .

De overname is het gevolg van besprekingen die de afgelopen maanden tussen directeur Rober van Straalen van VSDV en Simeon Roodenburg, directeur transport bij Jan Snel, zijn gevoerd. Daarbij zijn toekomstige uitdagingen zoals rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming onderwerpen van gesprek geweest. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst.

Sinds de oprichting in 1960 is Jan Snel toonaangevend geweest in het transport van recyclinggoederen en dan met name ferro en non-ferro materialen. Het transport van los gestorte goederen is daarmee een specialisatie van de transporttak van Jan Snel. “Tevens waren zij pionier in de ontwikkeling van het 20ft en 40ft verticaal laden. Jan Snel was dan ook een bedrijf waar we altijd met het nodige respect naar hebben gekeken”, aldus Rober van Straalen.

Simeon Rodenburg: “Tijdens onze besprekingen werd mij duidelijk dat Rober van Straalen een visie heeft bij zijn bedrijf en de daaronder vallende containertransport-divisie. Op basis van zijn visie hebben we samen een plan voor de toekomst ontwikkeld, met als uitgangspunt de eerder genoemde uitdagingen.” Simeon Roodenburg zal bij de containerdivisie van de Van Straalen de Vries groep de leiding krijgen om dit plan uit te voeren.

Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers die daarbij betrokken zijn blijven dan ook in dienst van de Jan Snel Groep.

Eerder dit jaar interviewde TTM.nl het management van VSDV over de schijnbaar onstilbare overnamedrift.

Eén reactie op “VSDV neemt transport Jan Snel Groep over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer