Ga naar hoofdinhoud

Willem Prinsen nieuwe CEO Koopman Logistics

Willem Prinsen gaat per 1 april a.s. aan de slag als CEO van Koopman Logistics Group in Leek. Hij volgt Jon Kuiper op die afgelopen jaar vertrok. Koopman Logistics Group groeide de afgelopen decennia gestaag tot leidende dienstverlener in de autobranche.


Willem Prinsen is een ervaren algemeen directeur die zijn sporen heeft verdiend op commercieel en strategisch gebied. Hij deed een groot deel van zijn ervaring op bij TNT Express. Daar was hij ongeveer 25 jaar werkzaam in verschillende functies, waaronder als Managing Director van TNT Express in Duitsland. Op dit moment is Prinsen nog werkzaam bij Solidus Solutions in Oude Pekela.

Maurice de Wilde, CEO a.i. & CFO, kijkt uit naar de komst van Willem Prinsen: “De automotive-markt verandert en daardoor ook de behoefte van onze klanten. Samenwerking met onze klanten biedt kansen voor verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Een voorbeeld daarvan is de op blockchain gebaseerde toepassing voor digitalisering van logistieke automotive-processen, die we in 2018 hebben geïntroduceerd. Ook zijn we vorig jaar gestart met het rijden op de CO2-arme brandstof HVO, waardoor we onze activiteiten hebben verduurzaamd. De commerciële en operationele logistieke ervaring van Willem Prinsen gaat een belangrijke bijdrage leveren aan verdere ontwikkelingen van Koopman Logistics Group.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer