20 nieuwe Kässbohrers voor ICTS • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

20 nieuwe Kässbohrers voor ICTS

De ICTS Groep heeft onlangs haar opleggervloot uitgebreid met 20 exemplaren van de Kässbohrer Dry Freight Plywood Box.

De ICTS Groep is een verhuur-, onderhouds- en buitendienst bedrijf voor aanhangwagens en levert diensten op de belangrijkste transportroutes in Europa, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Polen en Rusland. De vloot van ICTS bestaat uit meer dan 2800 voertuigen.

Joop Roijakkers, Vice President van de ICTS Group, en Mehmet Önen, Hoofd Key Account Management bij Kässbohrer, luiden met de overeenkomst een nieuw hoofdstuk in voor het partnerschap tussen ICTS en Kässbohrer.

Joop Roijakkers (ICTS)

Roijakkers: “Al meer dan 5 jaar werken wij met Kässbohrer Curtainsider en Containerchassis voertuigen en wij zijn zeer tevreden over hun robuustheid en prestaties. Als gevolg van de kwaliteit van Kässbohrer hebben wij besloten om 20 Kässbohrer Dry Freight Plywood Box Vehicles aan ons wagenpark toe te voegen. Voor onze werkzaamheden op smalle stadswegen bieden de Kässbohrer K.SBT C voertuigen een uitstekende manoeuvreerbaarheid met hun mechanische stuuras. De stuurassen van het voertuig zullen tijdwinst opleveren, het brandstofverbruik verminderen en voertuigschade bij onze operaties voorkomen. We zijn erg blij dat we ons partnerschap met Kässbohrer kunnen verlengen. .

“Als Kässbohrer bieden wij het breedste productassortiment van Europa aan onze klanten in meer dan 55 landen. Naast onze meer dan 600 Kässbohrer Curtainsider (standaard of mega versies) en Containerchassis voertuigen, zijn we erg blij dat we de vloot van de ICTS Group kunnen uitbreiden met onze Dry Freight Plywood Box voertuigen. K.SBT C is robuust met 20 mm dikke multiplex wanden, 7,2 ton vorkheftruck capaciteit fenolhars gecoate multiplex vloer als standaard. Om de stevigheid van de vloer te verhogen, is het voertuig uitgerust met zwaar uitgevoerde gelaste schopplaten op de zijwand en de voorwand”, licht Mehmet Önen toe.

ICTS heeft de opleggers gespecificeerd met verschillende opties,  zoals een laadklep om het laden en lossen te versnellen wanneer er geen oprijplaat is, een mechanisch schildpadslot om het voertuig beter te beveiligen tegen diefstal, een geïsoleerd dak om het voertuig te beschermen tegen vocht en de levensduur van het product te verlengen en sjorrails om de veiligheid van de lading te garanderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer