IMS Group distributeur van Tecma assen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

IMS Group distributeur van Tecma assen

Vanaf 1 mei 2022 heeft IMS Group een overeenkomst gesloten met Tecma om hun producten te distribueren in Europa.

Het Italiaanse Tecma is gespecialiseerd in de engineering en fabricage van klantspecifieke assen en ophangingen in kleine series en biedt, in nauwe samenwerking met de voertuigfabrikant, maatwerk dat volledig aansluit bij de wensen van de klant. “De uitbreiding van Tecma in het portfolio van IMS Group is een strategische keuze, die ervoor zorgt dat we iedere klant een custom made oplossing bieden op het gebied van assen, stuursystemen en wielophangingen. Zodra een as niet standaard is, komt Tecma in beeld!”, aldus IMS in een verklaring.

Tecma is al 30 jaar actief in de ontwikkeling en productie van maatwerkassen en ophangingen. In 30 jaar zijn ze uitgegroeid tot een van de meest dynamische en innovatieve bedrijven op dit gebied. Het doel van Tecma is om een perfect passende oplossing te bieden die qua toepasbaarheid en prijs volledig aansluit bij de wensen van de klant.

IMS Group adviseert en verkoopt al enkele jaren verschillende soorten stuursystemen door heel Europa. Deze stuursystemen hebben hun toegevoegde waarde al ruimschoots bewezen in diverse branches zoals; bulktransport, containertransport, tanktransport en distributie. De mogelijkheid om ook op maat gemaakte assen en ophangingen van het merk Tecma bij IMS Group aan te schaffen is hier een meer dan mooie aanvulling op.

IMS Group adviseert bij de keuze, het gebruik van en de verkoop van stuursystemen, assen en onderdelen. Niet alleen voor VSE, GreenSteering, SEM en ALEXRIMS, maar nu ook voor Tecma. Natuurlijk blijft IMS GROUP in de Benelux het vertrouwde aanspreekpunt voor de assen en veersystemen van SAF Holland en de traileronderdelen van SAUER Parts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer