Hakselkastoplegger van Knapen Trailers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hakselkastoplegger van Knapen Trailers

Knapen Trailers leverde onlangs een lichte compostoplegger met hakselkast aan een champignon composteringsbedrijf in Hongarije. De hakselkast bestaat uit 4 hakselrollen die de champignoncompost losmaken, daaronder bevinden zich 2 dwarsbandjes en een centrale uitvoerband welke uitgetrokken kan worden.

Knapen Trailers - HakselkastopleggerUiteraard is de kast volledig gebouwd uit aluminium componenten. Aluminium constructies is  naar eigen zeggen de specialiteit van Knapen Trailers.

Traditioneel worden de compostopleggers uitgevoerd met een transportband in de oplegger om een zeer constante lossing te kunnen garanderen. Knapen Trailers heeft haar schuifvloersysteem echter op een aantal punten extra functionaliteit gegeven. Zo kan de slag van de vloer traploos van 0 tot 20cm ingesteld worden. De snelheid van de vloer kan traploos geregeld worden en zelfs bij lage snelheden van de vloer worden de vloerplanken met volle snelheid teruggetrokken. Op deze manier gedraagt de schuifvloer zich als een transportband. Met een eigen gewicht van 8.950 kg is dit de lichtste hakselkastoplegger in de markt.

Knapen Trailer - hakselkastoplegger

In de champignonwereld stond Knapen Trailers al bekend om hun lichte 2-rols hakselkastopleggers voor de dekaarde. Met de nieuwe hakselkastoplegger voor compost kan Knapen Trailers naar eigen zeggen de totaaloplossing voor de champignonindustrie bieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer