150 Talsons voor Jan de Rijk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

150 Talsons voor Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics heeft onlangs zijn 150ste trailer van het merk Talson in gebruik genomen. De samenwerking tussen Talson en Jan de Rijk Logistics gaat terug tot 1988 toen Jan de Rijk Logistics het eerste Nederlandse transportbedrijf was dat de Talson luchtvracht trailer in gebruik nam.

Tegenwoordig heeft Jan de Rijk het plan om de vloot elk jaar met 50 Talson luchtvracht trailers te vernieuwen. Jan de Rijks Fleet Manager Johan Martens: “Jan de Rijk Logistics staat bekend om zijn expertise en kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening. Jan de Rijk Logistics en Talson hebben een lange en sterke samenwerking en dit is een mooi voorbeeld hoe een samenwerking tussen een logistieke dienstverlener en een trailerproducent kan leiden tot succes. Dagelijks zien we de logistieke uitdagingen waarmee onze klanten geconfronteerd worden. Jan de Rijk levert kwalitatieve oplossingen voor deze uitdagingen. Hierbij spelen de levensduur en het gemakkelijke onderhoud van onze Talson trailers een belanrijke rol. De Talson trailers worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn zeer gebruiksvriendelijk zodat wij onze diensten perfect kunnen uitvoeren.”

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende dienstverlener van transport- en distributie-activiteiten. Jan de Rijk werkt met moderne vloot van 1000 voertuigen en is actief in heel Europa. Het bedrijf biedt ook warehousing & intermodale diensten voor een zeer divers klantenbestand.

Johan Martens verklaart dat de 30 jarige relatie tussen Talson en Jan De Rijk Logistics is gebaseerd op de hoogwaardige kwaliteit van de Talson producten, maar ook omdat Talson steeds weer in staat is zijn producten te vernieuwen. Daarom beschouwt Jan de Rijk Logistics Talson veel meer als partner dan als leverancier.

Johan Martens: “Tijdens ons lange samenwerking met Talson hebben we altijd een stabiele prijs-kwaliteitverhouding nagestreefd. We weten dat Talson steeds duurzame oplossingen zal leveren met een hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat wij onze klanten de beste diensten leveren en gebruiken daarvoor de meest efficiënte middelen. Daarom streven we er voortdurend naar de laatst beschikbare technologie te gebruiken in onze vloot.”

De Talson Luchtvracht Box Trailers in de Jan de Rijk vloot hebben de mogelijkheid om een dubbele laadvloer te gebruiken en hebben tal van opties die een perfecte laadveiligheid geranderen. De lucht- vracht box trailers zijn voorzien van een hydraulisch rollenbaan in de vloer om snel te kunnen laden en lossen. Bovendien wordt de TAG TAL Air Cargo in de vloot ook gebruikt voor het transport van hangend textiel, waardevolle lading en alle andere verpakte goederen. Een ander type, de TAG FNA Air Cargo is geschikt voor geconditioneerd transport van bederfelijke goederen zoals bloemen en fruit, maar wordt ook gebruikt voor het transport van farmaceutische producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer