150e auto voor H.N. Post en Zonen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

150e auto voor H.N. Post en Zonen

Transportbedrijf H.N. Post en Zonen uit Pijnacker heeft afgelopen week een bijzondere aflevering gekregen. Het bedrijf mocht namelijk, uit handen van Truckland, de 150e truck in ontvangst nemen.

H.N. Post en Zonen uit Pijnacker is een logistieke partner gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen, zeecontainers en natte beton. Omdat het bedrijf naast betrouwbaarheid en flexibiliteit ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, is vroeg voor de geleidelijke overstap naar Euro 6 gekozen. Het wagenpark van de transportonderneming bestaat met de levering van deze DAF XF inmiddels uit de mooie mijlpaal van 150 trucks, waarvan meer dan de helft met deze nieuwste milieunorm.

De (transport-) wereld is constant in ontwikkeling, ziet directeur Marco Post: “Om de veranderende markt optimaal te kunnen bedienen investeren we al jaren in duurzaam materiaal, daar zijn we erg trots op. Wij staan als bedrijf voor betrouwbaarheid en dat verwachten we ook bij de aanschaf van een nieuwe truck.” Maar niet alleen materiaal is belangrijk. “Bij duurzaam ondernemen hoort ook het menselijke aspect. daarom investeren we niet alleen in materiaal, maar ook in de mens.” Marco vervolgt: “We zijn daarom ook altijd opzoek naar jonge enthousiaste mensen voor het chauffeurs vak. Wie wil er nou niet met dit prachtige materiaal werken?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer