Ga naar hoofdinhoud

300e Iveco voor Kuperus Autoverhuur

Autoverhuurbedrijf Kuperus uit Hilversum heeft onlangs voor de 300e keer een Iveco in gebruik genomen. Het gaat deze keer om een EuroCargo ML 120E19.

Kuperus is al veertig jaar Iveco-klant. De huidige directeur Sander Kuperus, de 3e generatie in het bedrijf, zwaait nu de scepter over een modern en servicegericht verhuurbedrijf. In het 150 voertuigen tellende wagenpark speelt Iveco een belangrijke rol. “De meeste van onze klanten huren in de gewichtsklasse rond 3,5 ton GVW. Daar is de New Daily niet weg te denken. Nu we steeds meer zakelijke klanten krijgen die ook in het zwaardere segment willen huren, kunnen we hierop inspelen met de EuroCargo”, legt Kuperus uit. “We willen in dit zwaardere segment groeien. Dat doen we door uiteenlopende huur- en leasecontracten aan te bieden.” Kuperus signaleert dat de voorspoed in de economie ertoe leidt dat er levertijden ontstaan en daarop wil Kuperus inspelen met een jonge, moderne en representatieve vloot.

Whiterent en Whitelease zijn de nieuwe aanvullende ondernemingen waarmee Kuperus de zakelijke sector optimaal wil bedienen. “We kozen deze namen omdat de zakelijke klanten vaak voertuigen willen zonder opzichtige reclame. In het particuliere segment is dat niet erg, daar zien we juist dat Kuperus een begrip is geworden. Zo mochten we laatst een huurauto leveren aan een familie die al heel lang zaken doet met ons. Het betrof van hun kant nu al de vierde generatie. Dit laat zien dat betrouwbaarheid geen vanzelfsprekendheid is en dat een betrouwbare partner kan rekenen op een langdurige relatie met zijn klanten. Ook in het zakelijke segment.” Kuperus doelt daarbij onder andere op bedrijven die actief zijn in de mediawereld, met name film en TV. “Zij hebben regelmatig voertuigen nodig, maar niet zo vaak, dat het loont om er zelf een wagenpark op na te houden. En of het nu goed gaat in het bedrijfsleven of juist wat minder, in alle gevallen is er aanleiding om huur te verkiezen boven aanschaf. Daar spelen wij op in.”

Kuperus zegt dat er al heel lang een soortgelijke ‘klik’ is met Iveco. De voertuigen van Iveco hebben zich meer dan bewezen bij ons. Deze nieuwe EuroCargo, kenmerkt zich door zijn hoge laadvermogen en lucht geveerde achteras, waardoor klanten hier ook waardevolle elektronica mee kunnen vervoeren.” De ML120E19 P is er één uit de moderne, duurzame, betrouwbare en efficiënte Iveco EuroCargo range die gekenmerkt wordt door een HI-SCR motoren range van 160 tot 320 pk met de meest veelzijdige cabine varianten. Kuperus heeft de auto daags na in gebruik name al klaar staan voor de eerste klant. “Die gaat ermee naar bekend gebied, Italië.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer